Webwinkel logistiek

HEGO Fulfilment

Webwinkel logistiek

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor webshop logistiek? Dan bent u bij HEGO Fulfilment aan het juiste adres. Wij werken voor zowel kleine als grote webshops, B2B en B2C. Met vaste pakketten en maatwerk oplossingen verzorgen wij uw webwinkel logistiek tot in de puntjes. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

logistiek Webwinkel

Volledige ontzorging

Uitbesteden webwinkel logistiek: voordelen

Als u een webwinkel heeft dan bent u flink wat tijd kwijt aan het optimaliseren van uw resultaten en shop. Van de marketing tot het verbeteren van de producten, hier gaat flink wat tijd inzitten. En dan is er ook nog het logistieke proces dat u tot in de puntjes in orde dient te hebben. Door uw webwinkel logistiek uit te besteden, heeft u minder zorgen en houdt u meer tijd over voor het optimaliseren van uw webshop.

Offerte aanvragen

Webwinkel

Onze manier van werken

Webwinkel logistiek door HEGO Fulfilment

Bij HEGO Fulfilment nemen we het hele proces voor webwinkel logistiek uit handen. Dat begint al bij het bijhouden van de voorraad. We kunnen uw goederen opslaan in bulk. Zodra er een order binnenkomt regelen we het stevig inpakken en veilig verzenden. Uw klant ontvangt een track en trace. Wil iemand iets retour sturen? Onze webwinkel logistiek is inclusief het behandelen van retouren. Die voegen we dan weer toe aan de voorraad.

Offerte aanvragen

webshop logistiek

Extra services op maat

Webwinkel logistiek voor grote en kleine webshops

Waar de ene webwinkel af en toe kleine brievenbuspakketten de deur uit doet voor B2C, richt een andere webshop zich op grote palletzendingen aan B2B. Wat uw wensen ook zijn, bij HEGO Fulfilment stemmen we het op maat af. Wij kunnen ook producten assembleren, en bieden u extra services zoals het gebruik van uniek inpakpapier of het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Wij werken op maat, full-service en met zorg!

Offerte aanvragen

logistiek webshop

Betrouwbare verzending

Webwinkel logistiek uitbesteden? HEGO Fulfilment!

Van klanten in de buurt tot internationale klanten, wij zorgen ervoor dat de pakketten op het gewenste moment op bestemming aankomen. Vaak geldt vóór 22.00 uur bestellen is de volgende dag in huis. Ook opties als same-day delivery en avondbezorging kunt u toevoegen aan het bestelproces in uw webshop. Meer weten over de voordelen van webwinkel logistiek bij HEGO Fulfilment? Neem contact op en vraag een offerte aan.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus