Logistiek dienstverlener

HEGO Fulfilment

Logistiek dienstverlener

Op zoek naar een professionele logistiek dienstverlener? Maak kennis met HEGO Fulfilment. We nemen het complete logistieke proces voor u uit handen, van de opslag van goederen tot verpakken, verzenden en het behandelen van retouren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor logistieke dienstverlening op maat.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen logistieke dienstverlening

Bespaar tijd, ruimte & geld

Voordelen logistieke dienstverlening

Heeft u zelf geen tijd, kennis of ruimte om webshoporders te verwerken? Of laat u het gewoon liever over aan een professionele partij, zodat u zelf meer vrijheid heeft en geld kunt besparen? Dan is het slim om een partner voor logistieke dienstverlening in te schakelen. Het volledige proces wordt voor u uit handen genomen.

Offerte aanvragen

Voorraadbeheer webshop door HEGO Fulfilment

Onze werkwijze

HEGO Fulfilment, uw logistieke dienstverlener

Als full-service logistieke dienstverlener nemen we fulfilment voor u uit handen. Dat begint met de inslag van goederen, die gecontroleerd en toegevoegd worden aan het voorraadsysteem. Komt er een order binnen? Dan pakken we stevig in met milieuvriendelijk opvulmateriaal en regelen we de verzending op basis van uw specifieke wensen. Ook retouren behandelen we volgens uw maatstaven.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor logistieke dienstverlening van HEGO Fulfilment?

Als u geen tijd, ruimte of kennis heeft om webshoporders te verwerken, is het verstandig om te kiezen voor een professionele logistieke dienstverlener. HEGO Fulfilment neemt het complete proces van opslag tot verzending en retouren uit handen, zodat u meer vrijheid heeft en kosten kunt besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoe verloopt het logistieke proces met HEGO Fulfilment?

Als full-service logistieke dienstverlener nemen we alle aspecten van fulfilment op ons. We beginnen met het controleren en opnemen van de goederen in het voorraadsysteem. Bij bestellingen zorgen we voor stevige verpakking met milieuvriendelijk opvulmateriaal en verzenden we volgens uw wensen. Retouren worden professioneel afgehandeld volgens uw eisen.

Welke maatwerkopties zijn er voor logistieke dienstverlening?

We bieden zowel standaardpakketten als maatwerk. Denk aan gepersonaliseerd inpakmateriaal, productassemblage en persoonlijke boodschappen voor uw klanten. Flexibiliteit staat voorop, inclusief opties zoals same-day delivery en avondbezorging, zowel voor B2B- als B2C-bestellingen.

Wat kan ik verwachten van HEGO Fulfilment als logistieke dienstverlener?

Bij HEGO Fulfilment geniet u van complete ontzorging. We leggen de nadruk op flexibiliteit, met direct contact via chat met onze orderpickers voor eventuele vragen. Als u geïnteresseerd bent in kosten- en tijdsbesparing door samen te werken met een professionele logistieke dienstverlener, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Logistieke dienstverlening voor webshops

Maatwerk voor B2B en B2C

Logistieke dienstverlening voor webshops

We bieden zowel standaard pakketten als maatwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van gepersonaliseerd inpakmateriaal. Tevens assembleren we producten of zorgen we voor een persoonlijke boodschap voor uw klant. Wilt u opties als same-day delivery en bezorging in de avond aanbieden? Met onze logistieke dienstverlening zorgen we voor flexibiliteit, zowel voor grote zakelijke bestellingen als kleine consumenten orders.

Offerte aanvragen

Logistiek dienstverlener HEGO Fulfilment

U verkoopt, wij doen de rest

Logistiek dienstverlener? HEGO Fulfilment!

Compleet ontzorgd worden door een logistiek dienstverlener? Bij HEGO Fulfilment hebben we flexibiliteit hoog in het vaandel staan. U staat via chat direct in contact met de orderpickers voor eventuele vragen. Interesse in een samenwerking met een logistiek dienstverlener en bent u benieuwd hoeveel tijd en geld u hiermee kunt besparen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus