Retourlogistiek uitbesteden bij HEGO Fulfilment

HEGO Fulfilment

Retourlogistiek uitbesteden

HEGO Fulfilment is uw betrouwbare partner voor retourlogistiek. We nemen het complete proces voor u uit handen. Van het controleren van de retouren op basis van uw eisen tot het bijwerken van het voorraadsysteem. Wilt u retourlogistiek uitbesteden voor uw webshop? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen van retouren uitbesteden

U verkoopt, wij doen de rest!

Voordelen retouren uitbesteden

Als ondernemer bent u vaak flink wat tijd kwijt aan het verwerken van orders, zeker als u ook te maken krijgt met retouren. Door het logistieke proces uit te besteden houdt u kostbare tijd over voor het managen van uw webshop. Wij zorgen voor efficiënte verzending en retourlogistiek, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Offerte aanvragen

Retourlogistiek door HEGO Fulfilment

Het complete proces

Retourlogistiek door HEGO Fulfilment

Bij HEGO Fulfilment kiezen we voor een vlot proces. De klant vraagt een retour-label aan bij de webshop om de order naar ons retour te sturen. Het product komt aan in ons magazijn, waar we deze controleren op basis van uw eisen. We stellen u op de hoogte en werken uw voorraad bij. Het geretourneerde product voegen we weer toe aan de voorraad voor nieuwe verkoop. Wanneer blijkt dat tijdens de controle het product niet meer voldoet aan de gestelde eisen, nemen we contact op met de klant om te overleggen wat te doen.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom mijn retourlogistiek uitbesteden aan HEGO Fulfilment?

Als ondernemer kan het verwerken van retouren veel tijd in beslag nemen. Door de retourlogistiek aan HEGO Fulfilment uit te besteden, kunt u kostbare tijd besparen en u richten op het managen en verbeteren van uw webshop. Wij zorgen voor een efficiënte verwerking van retouren en verzending, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Hoe verloopt het retourlogistieke proces bij HEGO Fulfilment?

Bij HEGO Fulfilment hanteren we een vlot proces voor retourlogistiek. De klant vraagt een retour-label aan bij uw webshop en stuurt het product naar ons retour. Wij controleren het product volgens uw eisen, werken uw voorraad bij en voegen het geretourneerde product weer toe voor nieuwe verkoop. Als het product niet voldoet aan de eisen, nemen we contact op met de klant voor overleg.

Welke ondersteuning biedt HEGO Fulfilment bij het verwerken van retourzendingen?

Als webshop bent u wettelijk verplicht om retouren te accepteren en het aankoopbedrag terug te storten. HEGO Fulfilment biedt ondersteuning bij het opzetten van het retourbeleid in uw webshop. We nemen de volledige verwerking van retouren uit handen, waardoor u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het retourproces.

Waarom zou ik kiezen voor het uitbesteden van retourlogistiek?

U wilt zich richten op de groei en verbetering van uw webshop, en daarom is het uitbesteden van retourlogistiek aan HEGO Fulfilment een slimme keuze. Wij nemen het complete logistieke proces, inclusief retourverwerking, voor u uit handen. Als u gemak en efficiëntie zoekt, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Retourzendingen laten verwerken HEGO Fulfilment

Maatwerk en professionaliteit

Retourzendingen laten verwerken

Als webshop bent u verplicht een (onbeschadigde) retour te accepteren en het aankoopbedrag terug te storen, ongeacht de reden van de klant. Dit herroepingsrecht is minimaal 14 dagen van kracht, maar langer mag uiteraard ook. We adviseren u en helpen u bij het inrichten van het systeem in uw webshop. We nemen de verwerking uit handen, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het retourbeleid.

Veelgestelde vragen

Kies voor gemak en laat retourzendingen uitbesteden

Kies voor gemak

Retourlogistiek uitbesteden?

U wilt focussen op het verbeteren van uw webshop en het boosten van de verkopen. Door het complete logistieke proces inclusief retourlogistiek uit te besteden aan HEGO Fulfilment houdt u meer tijd over voor andere zaken. Spreken fulfilment en retourlogistiek u aan? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

U verkoopt wij doen de rest

E-Fulfilment

U verkoopt, wij doen de rest!

U bent veel geld en tijd kwijt aan het verwerken van orders en/of retouren van uw webshop? Iets wat voor u als ondernemer erg kostbaar is. Wij lossen dit probleem graag voor u op. Door uw logistieke fulfilment uit te besteden kunt u weer volledig focussen op de groei van uw bedrijf.

Offerte aanvragen

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus