fulfilment partner

HEGO Fulfilment

Fulfilment partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare fulfilment partner? Maak kennis met HEGO Fulfilment! Wij nemen het complete logistieke proces voor uw webshop uit handen. Dit doen we voor grote en kleine bedrijven, B2B en B2C. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

fulfilment partner

Geld en tijd overhouden

Het voordeel van een fulfilment partner

Wie ooit het logistieke proces van een webshop zelf in handen heeft genomen, weet dat er best veel bij komt kijken. Wilt u zich focussen op uw webshop? Besteed het logistieke proces dan uit. Als fulfilment partner verzorgen wij het voorraadbeheer, het verpakken en verzenden, alsook de retourlogistiek. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

Offerte aanvragen

fulfilment partner

Wij verzorgen logistiek

HEGO Fulfilment als e-fulfilment partner

Als full-service fulfilment partner zijn we dagelijks bezig met logistiek. We werken door heel Nederland en bieden scherpe tarieven. We zijn er immers dagelijks mee bezig en hebben daardoor ook afspraken met vervoerders. Zo kunnen wij voordelig zowel brievenbus- als grote pakketten verzenden. U kunt op ons rekenen voor een efficiënt logistiek proces.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom fulfilment uitbesteden aan HEGO Fulfilment?

Het beheer van het logistieke proces voor uw bedrijf kan veel tijd en inspanning vergen. Door samen te werken met HEGO Fulfilment als professioneel fulfilment bedrijf, bespaart u niet alleen tijd, maar profiteert u ook van efficiënte processen en expertise. Dit bespaart u uitzoekwerk en waardevolle middelen.

Hoe verloopt het fulfilment proces bij HEGO Fulfilment?

Als e-fulfilment bedrijf nemen we het volledige logistieke proces voor uw bedrijf over. We kunnen uw voorraad ophalen, opslaan in ons magazijn en koppelen aan ons systeem dat automatisch bestellingen ontvangt. Na ontvangst van een bestelling zorgen we voor het inpakken en verzenden.

Welke voordelen biedt HEGO Fulfilment voor verzending?

HEGO Fulfilment begrijpt het belang van snelle en betrouwbare verzending. We bieden diverse verzendopties om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Bovendien bieden we maatwerk, waaronder gepersonaliseerde verpakkingen, assembleren van producten en andere specifieke wensen.

Hoe gaat HEGO Fulfilment om met klantcommunicatie en voorraadbeheer?

Bij HEGO Fulfilment staat persoonlijke service hoog in het vaandel. U kunt direct met ons communiceren voor vragen en bijzonderheden. We houden ook uw voorraadniveaus in de gaten en informeren u wanneer deze bijna op zijn, volgens uw voorkeuren. Ons professionele dashboard geeft u altijd inzicht in uw logistieke proces.

Altijd snelle verzending

Fulfilment partner Nederland

Klanten verwachten tegenwoordig dat ze een order snel in huis hebben. Bij ons geldt normaal gesproken dat orders die vóór 22.00 uur geplaatst worden, de volgende dag in huis zijn. Maar als fulfilment partner zetten we graag een stap extra indien gewenst. Zo bieden we ook opties op het gebied van same-day delivery en avondbezorging. Tevens kunnen we producten assembleren en een persoonlijk kaartje toevoegen.

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

fulfilment partner

Logistiek op maat

Fulfilment partner inschakelen? HEGO Fulfilment!

Wij zijn graag uw beste fulfilment partner in de breedste zin van het woord. We houden uw voorraad bij en geven een seintje wanneer het tijd is om aan te vullen. Graag bij ons goederen opslaan? Kies dan voor onze service voor bulkopslag. Tevens behandelen we retouren naar uw maatstaven. Kortom, full-service en maatwerk. Vraag uw vrijblijvende offerte aan bij HEGO fulfilment als samenwerken met een professionele fulfilment partner u aanspreekt.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus