georganiseerd en efficiënt beheer

HEGO Fulfilment

B2C fulfilment

Beheert u een webshop en zoekt u een partner voor B2C fulfilment? Maak kennis met HEGO Fulfilment! Wij verzorgen het complete logistieke proces van bestellingen die binnenkomen in uw webshop. En daar kunt u veel vrijheid, ruimte, tijd en geld mee besparen. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Waarom fulfilment B2C uitbesteden

Meer vrijheid, ruimte & geld

Waarom fulfilment B2C uitbesteden

In het verzenden van webshop orders gaat flink wat tijd zitten. Bovendien verwachten de klanten van tegenwoordig goede service en snelle verzending. Door B2C fulfilment uit te besteden kiest u voor vrijheid, zodat u niet direct aan de slag hoeft zodra een bestelling geplaatst is. Bij HEGO Fulfilment hebben we bovendien de kennis en ruimte in huis om uw goederen op te slaan, veilig te verpakken en te verzenden tegen onze scherpe tarieven.

Offerte aanvragen

B2C order fulfilment door HEGO Fulfilment

Onze werkwijze

B2C order fulfilment door HEGO Fulfilment

Hoe gaat B2C fulfilment bij ons in zijn werk? Wij slaan uw goederen op in ons B2C fulfilment center. Uw webshop wordt gekoppeld aan ons systeem, zodat bestellingen automatisch bij ons binnenkomen. We zorgen ervoor dat de order stevig verpakt wordt en daarna gaat deze mee met de vervoerder. Uw klant ontvangt een track & trace. Wil iemand iets retour sturen? Ook dat verzorgen wij, middels het juiste retour-label en controle van de producten.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom mijn B2C fulfilment uitbesteden?

Door B2C fulfilment uit te besteden aan HEGO Fulfilment, kunt u veel tijd, ruimte en geld besparen. Wij verzorgen het gehele logistieke proces, zodat u zich kunt concentreren op uw webshopverkopen.

Hoe helpt B2C fulfilment uitbesteden bij het besparen van tijd en geld?

Het verzenden van webshopbestellingen vergt veel tijd en aandacht. Uitbesteding biedt u de vrijheid om niet direct elke bestelling zelf te verwerken. HEGO Fulfilment heeft de expertise en faciliteiten om uw goederen op te slaan, veilig te verpakken en tegen scherpe tarieven te verzenden.

Hoe verloopt B2C fulfilment bij HEGO Fulfilment?

Bij HEGO Fulfilment slaan we uw producten op in ons B2C fulfilment center. Bestellingen worden automatisch naar ons doorgestuurd, stevig verpakt en verzonden. Klanten ontvangen een track & trace. Retouren worden ook afgehandeld met het juiste retourlabel en productcontrole.

Welke extra services biedt het B2C fulfilment van HEGO?

Naast standaard diensten bieden we extra mogelijkheden zoals ophalen van voorraad bij uw locatie, gepersonaliseerd inpakmateriaal, productassemblage en handgeschreven bedankkaartjes. We passen ons aan uw behoeften aan.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

B2C fulfilment center

Extra services

B2C fulfilment center

Als B2C fulfilment center bieden we standaard diensten, maar zijn ook extra services mogelijk. Zo kunnen we uw kersverse voorraad bij u op locatie ophalen, zodat u veel tijd bespaart. Indien wenselijk kiest u voor gepersonaliseerd inpakmateriaal. Producten assembleren en een handgeschreven bedankkaartje toevoegen? Het kan allemaal!

Offerte aanvragen

B2C fulfilment uitbesteden HEGO Fulfilment

Volledig ontzorgd

B2C fulfilment uitbesteden? HEGO Fulfilment!

Wilt u de vrijheid van een eigen webshop ervaren door business-to-consumer fulfilment uit te besteden? HEGO Fulfilment ontzorgt u volledig, zodat u meer tijd en ruimte overhoudt om te focussen op de verkoop. Wij hanteren scherpe tarieven. Benieuwd naar de kosten van B2C fulfilment? Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus