Fulfilment centrum

HEGO Fulfilment

Fulfilment centrum 

Op zoek naar een full-service fulfilment centrum om het logistieke proces van uw webshop uit te besteden? Dan zit u goed bij HEGO Fulfilment. Indien gewenst halen we de voorraad op bij u op locatie. We regelen de opslag, het beheer, de verzending en de retourlogistiek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen fulfilment center

Kies voor vrijheid

Voordelen fulfilment center

In ons fulfilment center verzorgen we het logistieke proces in de breedste zin van het woord. Ideaal als u dit uit wilt besteden als grote of kleine webshop voor B2B of B2C. U bespaart veel tijd en kiest voor vrijheid. Komt er een order binnen? Dan gaan wij namelijk direct aan de slag. Wij hebben goede afspraken met verzenddiensten. Dat maakt ons fulfilment centrum in veel gevallen zelfs voordeliger dan de logistiek zelf in handen nemen.

Offerte aanvragen

HEGO Fulfilment uw fulfilment centrum

Onze werkwijze

HEGO Fulfilment, uw fulfilment centrum

Als full-service fulfilment centrum verzorgen we graag alle logistieke zaken voor u tot in de puntjes. Zodra een bestelling in ons systeem binnenkomt dan gaan wij aan de slag met inpakken. Veilig en stevig, met milieuvriendelijk opvulmateriaal en optioneel gepersonaliseerd inpakpapier en een kaartje. We zorgen voor het verzendproces, zodat de order tijdig aankomt bij uw klant. Ook retouren verwerken we volgens uw maatstaven.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van HEGO voor mijn webshop?

Ons fulfilment centrum biedt een complete oplossing voor het logistieke proces van uw webshop. Van opslag tot verzending en retourlogistiek, we hebben uw zaken gedekt. Indien gewenst halen we de voorraad zelfs bij u op locatie op. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Welke voordelen biedt het fulfilment voor mijn webshop?

Ons fulfilment center neemt het volledige logistieke proces uit handen, wat ideaal is voor zowel kleine als grote webshops (B2B of B2C). U bespaart tijd en profiteert van meer vrijheid. Met goede verzendafspraken kunnen we vaak zelfs voordeliger zijn dan wanneer u de logistiek zelf zou regelen.

Hoe werkt het fulfilmentproces bij HEGO?

In ons fulfilment centrum pakken we bestellingen direct aan zodra deze in ons systeem binnenkomen. We zorgen voor veilig en stevig inpakken met milieuvriendelijk opvulmateriaal. Optioneel bieden we gepersonaliseerd inpakpapier en een kaartje. We regelen het verzendproces en behandelen retouren volgens uw wensen.

Hoe garandeert HEGO snelle verzending?

We werken nauw samen met diverse vervoerders en bieden opties zoals same-day delivery en avondbezorging. Bestellingen die voor 22:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag aan de vervoerder meegegeven. Als u interesse heeft in onze fulfilment center-services en wilt weten hoeveel u kunt besparen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

E-fulfilment webwinkel

Altijd in de buurt

Fulfilment Center Nederland

Ons fulfilment centrum in Nederland bevindt zich in de provincie Gelderland. Wilt u goederen laten opslaan in ons fulfilment centrum? Dan komen wij deze indien gewenst bij u op locatie ophalen. De status van de voorraad en verzending van orders kunt u via het dashboard in uw account altijd inzien. En heeft u vragen? Via chat staat u direct in contact met de orderpickers van uw producten.

Offerte aanvragen

Fulfilment centrum HEGO Fulfilment

U verkoopt, wij ontzorgen

Fulfilment centrum? HEGO Fulfilment!

Bij HEGO Fulfilment voldoen we graag aan de wensen van uw onderneming en van uw klanten. We werken nauw samen met tal van vervoerders, waardoor we opties als same-day delivery en avondbezorging aan kunnen bieden. Wij garanderen dat bestellingen die voor 22:00 gedaan worden, dezelfde dag aan de vervoerder worden meegegeven. Spreekt een fulfilment center u aan en bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus