HEGO Fulfilment - Uw Logistieke Partner

HEGO Fulfilment

Over ons

HEGO Fulfilment staat al jaren klaar voor de ondernemer die webshoporders snel en professioneel wilt laten verzenden tegen scherpe tarieven. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw business.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×
Hego Fulfilment locatie

Sinds 2018

Oprichting van HEGO Fulfilment

HEGO Fulfilment werd in 2018 opgericht door Niels en Thomas. Zij merkten dat er bij webshops, groot of klein, veel kostbare tijd verloren gaat aan het logistieke proces. Waar webshops graag tijd besteden aan groei & marketing slokt het logistieke proces vaak een groot gedeelte van de kostbare tijd en het budget op. Daarnaast ligt de focus bij webshops ergens anders en dit gaat vaak ten koste van het logistieke gedeelte. Bij HEGO Fulfilment is dit niet het geval. Ons hele proces is 100% ingericht om webshoporders zo efficiënt, snel, foutloos en milieubewust mogelijk te versturen. Om ondernemers en webshops rust en ruimte te geven kan HEGO Fulfilment het complete logistieke proces uit handen nemen. Wij zorgen voor de inslag, opslag, verzending en retourafhandeling. 7 dagen per week van 9:00 tot 22:00. Omdat wij jaarlijks veel volume verzenden profiteren wij van flinke staffelkortingen waardoor wij vaak voordeliger kunnen verzenden dan de webshop zelf. Ondertussen hebben we al veel ondernemers mogen helpen bij het optimaliseren van hun verzendproces. Efficiënte, flexibele en betrouwbare logistiek, daar gaan we voor bij HEGO Fulfilment!

Offerte aanvragen

E-fulfilment bij HEGO Fulfilment

U verkoopt, wij doen de rest

E-Fulfilment voor iedere ondernemer!

U kent het wel. U bent als bedrijf veel opslag, tijd en geld kwijt aan het verwerken van orders. Tijd die erg kostbaar is voor u als ondernemer. Zonde! Zo vinden we bij HEGO Fulfilment. Wij nemen het complete logistieke proces voor u over, zodat u weer kunt focussen op de groei van uw webshop.

Neem contact op

B2B fulfilment uitbesteden HEGO Fulfilment

Magazijn in Gelderland

Logistieke afhandeling HEGO Fulfilment

Webshops weten HEGO Fulfilment ondertussen al jaren te vinden als professionele en full-service partner. We slaan uw goederen op in ons magazijn in Gelderland (Zevenaar). Daar verwerken we de orders die automatisch bij ons binnenkomen middels een koppeling met uw webshop. We verzenden de orders en verwerken eventuele retouren. Graag denken we aan onze planeet en daarom maken we gebruik van milieuvriendelijk opvulmateriaal.

Veelgestelde vragen

Bulkopslag voor webshop

Kies voor beleving en maatwerk

Wij gaan voor korte communicatielijnen

Van standaard fulfilment pakketten tot maatwerk, wij bieden vrijheid. Zo geven we uw klant dat extra stukje beleving. Denk aan gepersonaliseerd inpakmateriaal met een persoonlijk kaartje en het assembleren van producten. U staat direct in contact met onze orderpickers. Een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen vinden we erg belangrijk bij HEGO Fulfilment. Zo kunnen we direct op uw wensen anticiperen.

Veelgestelde vragen

HEGO Fulfilment - Uw Logistieke Partner

Bespaar tijd en geld

Maak kennis met HEGO Fulfilment!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het uitbesteden van fulfilment? Vanaf 100 zendingen per maand kunt u met HEGO Fulfilment veel tijd en geld besparen! Kies voor het complete proces, waarbij voorraadbeheer, verzending en retourverwerking tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Neem contact op voor vragen of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

HEGO Fulfilment

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor HEGO Fulfilment?

Onze kernwaarden zijn maatwerk en flexibiliteit. Elke webshop is anders, het verzendproces wat daar het beste bij aansluit ook. Voordat wij een samenwerking starten gaan wij met de klant om tafel om te kijken welke logistieke uitdagingen er zijn en welk proces het beste past bij de webshop. Is een simpele aanpak voldoende, of is het proces wat gecompliceerder en komt er meer maatwerk bij kijken? Denk aan het ompakken en stickeren van producten, het uitvoeren van productie werk of het toevoegen van flyers, handleidingen & gifts bij de webshopzendingen.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij kunnen wereldwijd verzenden. Zowel binnen Europa als buiten Europa. Naar de andere kant van de wereld in een paar werkdagen voor vaak zeer scherpe tarieven.

Hoe houden jullie rekening met het milieu?

Bij HEGO Fulfilment proberen wij onze ecologische voetdruk zo klein mogelijk te houden. Denk aan het gebruik van gerecycled opvulmateriaal, ecologisch tape bij lichte pakketjes en het zo klein mogelijk verpakken van de zendingen.

Wat is de cut-off tijd?

Alle PostNL bestellingen die op een werkdag voor 22:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog ingepakt en afgehaald door de vervoerder. Vrijwel altijd de volgde werkdag al geleverd.

Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan onze overige veelgestelde vragen of neem contact op.

Veelgestelde vragen

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus