Logistiek specialist

HEGO Fulfilment

Logistiek specialist

Bent u voor uw webshop op zoek naar een logistiek specialist? Dan bent u bij HEGO Fulfilment aan het goede adres. Wij nemen het complete logistieke proces van u over. Van het bijhouden van de voorraad en het verzenden van orders, tot opslag en het behandelen van retouren. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Logistiek

Geld, tijd en ruimte besparen

Voordelen logistiek specialist

Er zijn meerdere redenen om een logistiek specialist in te schakelen. Allereerst bespaart u hiermee veel tijd en kunt u zich bezighouden met uw webshop. Tijd is geld! Daarnaast kunt u sowieso vaak geld besparen. Wij werken efficiënt en omdat we er dagelijks mee bezig zijn kunnen we als logistiek specialist scherpe tarieven bieden. Optioneel maakt u gebruik van onze bulkopslag, waarmee u ook nog eens ruimte bespaart.

Offerte aanvragen

Specialist

Full-service werkwijze

HEGO Fulfilment, uw logistiek specialist

Bij HEGO Fulfilment nemen we als logistiek specialist het hele proces voor u uit handen. We houden de voorraad bij en zodra er een order doorkomt verwerken we deze in het systeem. We verpakken de producten stevig met milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, en indien gewenst assembleren we ook. We regelen de verzending en eventuele retourzendingen. De klant ontvangt van ons het juiste retour-label.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom fulfilment uitbesteden aan HEGO Fulfilment?

Het beheer van het logistieke proces voor uw bedrijf kan veel tijd en inspanning vergen. Door samen te werken met HEGO Fulfilment als professioneel fulfilment bedrijf, bespaart u niet alleen tijd, maar profiteert u ook van efficiënte processen en expertise. Dit bespaart u uitzoekwerk en waardevolle middelen.

Hoe verloopt het fulfilment proces bij HEGO Fulfilment?

Als e-fulfilment bedrijf nemen we het volledige logistieke proces voor uw bedrijf over. We kunnen uw voorraad ophalen, opslaan in ons magazijn en koppelen aan ons systeem dat automatisch bestellingen ontvangt. Na ontvangst van een bestelling zorgen we voor het inpakken en verzenden.

Welke voordelen biedt HEGO Fulfilment voor verzending?

HEGO Fulfilment begrijpt het belang van snelle en betrouwbare verzending. We bieden diverse verzendopties om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Bovendien bieden we maatwerk, waaronder gepersonaliseerde verpakkingen, assembleren van producten en andere specifieke wensen.

Hoe gaat HEGO Fulfilment om met klantcommunicatie en voorraadbeheer?

Bij HEGO Fulfilment staat persoonlijke service hoog in het vaandel. U kunt direct met ons communiceren voor vragen en bijzonderheden. We houden ook uw voorraadniveaus in de gaten en informeren u wanneer deze bijna op zijn, volgens uw voorkeuren. Ons professionele dashboard geeft u altijd inzicht in uw logistieke proces.

Service voor B2C en B2B

Logistieke specialist voor webshops

We hebben een aantal standaard pakketten samengesteld die voor uw webshop interessant kunnen zijn. Maar ook voor maatwerk zit u bij ons goed. Een persoonlijk kaartje toevoegen voor uw klant, of opties als same-day en avond-delivery? Wij weten als geen ander dat uw klanten bepaalde standaarden hebben, en daar willen wij graag aan voldoen.

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

specialist logistiek

U verkoopt, wij doen de rest

Logistiek specialist inschakelen? HEGO Fulfilment!

Tijd om een logistiek specialist voor uw webshop in te schakelen? We snappen heel goed dat u benieuwd bent naar de kosten. Daarom vraagt u bij HEGO Fulfilment een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen aan. Als specialist in de logistiek hopen wij u te kunnen verbazen over de tijd en kosten die u met uitbesteden kunt besparen.

Offerte aanvragen

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus