Logistiek centrum

HEGO Fulfilment

Logistiek centrum

Op zoek naar een logistiek centrum waar u de opslag en distributie van goederen voor uw webshop laat plaatsvinden? Dan bent u bij HEGO Fulfilment aan het juiste adres. Wij bieden fulfilment in de breedste zin van het woord. De goederen komen we indien gewenst bij u op locatie ophalen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

HEGO Fulfilment als logistiek centrum

Onze werkwijze

HEGO Fulfilment als logistiek centrum

Als full-service logistiek centrum slaan wij goederen voor u op. We koppelen uw webshop aan ons systeem. Komt er een order binnen? Dan gaan we direct aan de slag met inpakken, optioneel met gepersonaliseerd inpakpapier. Tevens kunnen we producten assembleren. Daarna verzenden we het pakket en zorgen we ervoor dat dit volgens de geselecteerde levertijd aankomt bij de klant. We nemen ook retourlogistiek uit handen.

Offerte aanvragen

Logistiek centrum Gelderland

Altijd dichtbij

Logistiek centrum Gelderland

Ons logistiek centrum in Gelderland is dichtbij u in de buurt. Wilt u namelijk de voorraad aanvullen, dan halen we indien gewenst de goederen bij u op locatie op. De status van de voorraad en orders kunt u te allen tijde inzien via uw HEGO Fulfilment account met overzichtelijk dashboard.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom mijn opslag en distributie van goederen uitbesteden?

HEGO Fulfilment is gespecialiseerd in webshop logistiek voor zowel B2B als B2C, waardoor zowel grote als kleine bedrijven kunnen profiteren. Door uw fulfilment bij ons logistiek centrum onder te brengen, bespaart u tijd, ruimte en geld. Dit geeft u bovendien de vrijheid om te concentreren op uw webshopverkopen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Hoe werkt het fulfilmentproces bij HEGO?

Als uw gekozen logistiek centrum zorgen we voor opslag en verzending. Zodra een order binnenkomt, gaan we direct aan de slag met het inpakken van de goederen, inclusief de mogelijkheid van gepersonaliseerd inpakpapier en productassemblage. We verzenden het pakket volgens de gekozen levertijd naar de klant en beheren ook de retourlogistiek, allemaal als onderdeel van onze full-service aanpak.

Waar bevindt zich het logistiek centrum van HEGO?

Ons logistiek centrum is gevestigd in Gelderland en bevindt zich dus dicht bij u in de buurt. We bieden de mogelijkheid om goederen bij u op locatie op te halen en we houden u altijd op de hoogte van uw voorraad- en orderstatus via een overzichtelijk dashboard in uw HEGO Fulfilment-account.

Wat kan ik verwachten als ik kies voor HEGO?

Bij HEGO Fulfilment staan we voor korte communicatielijnen en maatwerk. Via onze chatfunctie heeft u direct contact met een toegewijde contactpersoon voor eventuele vragen. We bieden 100% ontzorging, waarbij we het volledige fulfilmentproces voor uw webshop uit handen nemen. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte voor het uitbesteden van fulfilment in ons logistiek centrum.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Logistiek centrum HEGO Fulfilment

U verkoopt, wij doen de rest

Logistiek centrum? HEGO Fulfilment!

Wij hanteren korte lijntjes en daarom staat u via chat direct in contact met een aangewezen contactpersoon. Heeft u vragen, stel ze dan gerust! We gaan voor maatwerk en 100% ontzorging, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Iedere webshop is immers anders en vraagt om een maatwerk logistiek proces. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het uitbesteden van fulfilment in ons logistiek centrum.

Offerte aanvragen

Orderverwerking software uitbesteden- HEGO Fulfilment

Logistiek op maat

Fulfilment Nederland uitbesteden? HEGO Fulfilment!

Zoekt u het beste fulfilment center van Nederland? Wij gaan graag voor de beste service en kwaliteit. We hechten veel waarde aan maatwerk en scherpe tarieven. Dit voor grote en kleine bedrijven, B2B en B2C. Van bulkopslag tot assembleren en gepersonaliseerde verpakkingen, het kan allemaal. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen voor fulfilment in Nederland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus