Webshop logistiek

HEGO Fulfilment

Webshop logistiek 

Wilt u uw webshop logistiek uitbesteden? Dan bent u bij HEGO Fulfilment aan het juiste adres. Als full-service partner bedienen we zowel grote als kleine bedrijven, gericht op B2B en B2C. Van opslag en inpakken tot verzending en retourlogistiek, neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw webshop logistiek.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen logistiek webshop uitbesteden

Zorgeloos verzenden

Voordelen logistiek webshop uitbesteden

Bij het logistieke proces van een webshop komen heel wat zaken kijken. U dient de voorraad goed bij te houden en het proces vlot te laten doorlopen. Klanten verwachten immers tegenwoordig dat ze een bestelling snel in huis hebben. Als u kiest voor HEGO Fulfilment als partner voor webshop logistiek dan nemen wij het hele proces uit handen. Zo houdt u tijd over voor het managen van uw webshop. U verkoopt, wij doen de rest.

Offerte aanvragen

Webshop logistiek door HEGO Fulfilment

Verzending

Webshop logistiek door HEGO Fulfilment

U wilt uw klanten veel opties bieden qua verzending en daar werkt HEGO Fulfilment graag aan mee. Standaard zijn de meeste orders die vóór 22.00 uur besteld zijn, de volgende dag in huis. Wij zijn flexibel, daar worden uw klanten blij van.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn webshop logistiek uitbesteden?

HEGO Fulfilment is een full-service partner die zowel grote als kleine bedrijven bedient, zowel B2B als B2C. Wij regelen opslag, inpakken, verzending en retourlogistiek. Door uw webshop logistiek aan ons uit te besteden, heeft u meer tijd voor uw webshop management en nemen wij het volledige proces over.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de logistiek van mijn webshop?

Het logistieke proces van een webshop is complex en tijdrovend. Door samen te werken met HEGO Fulfilment kunt u de verwachtingen van uw klanten over snelle leveringen waarmaken. Wij zorgen voor een zorgeloze verzending en nemen het gehele proces uit handen, terwijl u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Hoe verzorgt HEGO de verzending binnen mijn webshop?

HEGO Fulfilment biedt flexibele verzendopties om uw klanten tevreden te stellen. Meestal worden orders die vóór 22.00 uur zijn besteld, de volgende dag geleverd. Wij streven naar tevreden klanten en bieden daarom flexibiliteit in verzendopties.

Welke aanpassingen biedt HEGO voor de logistiek van webshops?

HEGO Fulfilment is actief voor zowel B2B als B2C webshops en biedt maatwerk. Dit omvat opties zoals gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal, productassemblage en milieuvriendelijk opvulmateriaal. We behandelen ook retouren als onderdeel van onze logistieke service.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Logistiek voor webshops

B2B en B2C

Logistiek voor webshops

We zijn actief voor zowel grote als kleine webshops, B2B en B2C. Wilt u bijvoorbeeld inzetten op gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal of een kaartje? Dat kan! Ook kunnen wij producten indien wenselijk assembleren. We gebruiken daarnaast milieuvriendelijk opvulmateriaal voor het stevig verpakken van de orders voor uw klanten. Wil iemand iets retour sturen? Het handelen van retouren valt ook onder onze webshop logistiek service.

Offerte aanvragen

Webshop logistiek uitbesteden- HEGO Fulfilment

Maatwerk en service

Webshop logistiek uitbesteden? HEGO Fulfilment!

Wilt u meer tijd overhouden voor uw webshop en u geen zorgen hoeven maken over een vlot logistiek proces? Dan zit u goed bij HEGO Fulfilment. Wij gaan voor maatwerk en service, waarbij u altijd direct contact kunt opnemen met ons bij eventuele vragen. Korte communicatielijnen, scherpe tarieven. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het uitbesteden van webshop logistiek.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus