Logistiek management

HEGO Fulfilment

Logistiek management

Wilt u het logistiek management voor uw webshop uitbesteden? Goed idee, want u kunt er veel vrijheid mee winnen. Bespaar tijd, ruimte en geld en kies voor HEGO Fulfilment voor opslag en voorraadbeheer, verpakken en verzenden, en het afhandelen van retouren. Neem contact met ons op voor een offerte voor logistiek management op maat.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen logistiek management uitbesteden

Kies voor meer tijd & ruimte

Voordelen logistiek management uitbesteden

Als webshop eigenaar wilt u graag groeien en focussen op de verkopen. Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Niet iedereen heeft de tijd, kennis en kunde in huis om het logistiek management zelf in de hand te nemen. Uitbesteden is dan een goed idee. Zo houdt u meer tijd over voor het boosten van uw webshop en weet u zeker dat het logistieke proces efficiënt en vlot gebeurt, direct nadat de bestelling geplaatst is.

Offerte aanvragen

HEGO Fulfilment als logistiek manager

Onze werkwijze

HEGO Fulfilment als logistiek manager

In ons magazijn in Gelderland zorgt de logistiek manager ervoor dat producten opgeslagen en beheerd worden. Zodra er een bestelling geplaatst wordt, komt deze direct binnen in ons systeem en gaan de orderpickers aan de slag. Wij zorgen voor snelle verzending aan de hand van uw wensen. Same-day delivery, avondbezorging, de volgende dag in huis, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van HEGO Fulfilment. Ook verzorgen we de retourlogistiek.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom het logistiek management van mijn webshop uitbesteden?

Het uitbesteden van logistiek management biedt u meer vrijheid. U bespaart tijd, ruimte en geld. Bij HEGO Fulfilment nemen we opslag, voorraadbeheer, verpakken, verzenden en retouren voor onze rekening. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Welke voordelen biedt het uitbesteden van logistiek management?

Als webshopeigenaar kunt u zich richten op groei en verkoop, terwijl wij het logistiek management efficiënt en vlot uitvoeren. U bespaart tijd en weet dat uw logistieke proces goed wordt beheerd zodra de bestelling is geplaatst.

Hoe verloopt het logistiek management bij HEGO?

Onze logistiek manager beheert opgeslagen producten in ons Gelderse magazijn. Bestellingen worden direct verwerkt in ons systeem en door onze orderpickers opgepakt. We bieden diverse verzendopties, inclusief same-day delivery, avondbezorging en de volgende dag. We behandelen ook retouren.

Hoe behoud ik inzicht en communicatie bij uitbesteding van logistiek management?

Met korte communicatielijnen staat u direct in contact met onze orderpickers via chat. U heeft ook altijd inzicht in verzendstatus en voorraad via uw HEGO Fulfilment account. Als u geïnteresseerd bent in professioneel logistiek management, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Manager logistiek en transport

Korte communicatielijnen

Manager logistiek en transport

U hoeft geen in-house manager transport en logistiek aan te nemen voor uw webshop als u het uitbesteedt bij HEGO Fulfilment. Vooraf stemmen we het maatwerk plan met u af, zodat daarna alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gepersonaliseerd inpakpapier, handgeschreven kaartjes en kunt u instructies geven over het assembleren van producten.

Offerte aanvragen

Logistiek management uitbesteden HEGO Fulfilment

Full-service fulfilment

Logistiek management uitbesteden? HEGO Fulfilment!

Wilt u meer tijd overhouden en het logistiek management professioneel uitbesteden? Heeft u interesse in korte communicatielijnen? U staat direct in contact via chat met de orderpickers van uw webshop bestellingen. Via uw HEGO Fulfilment account heeft u bovendien altijd inzicht in de status van verzending en voorraad. Spreekt dit u aan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor het uitbesteden van logistiek management.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus