HEGO Fulfilment verzenden

HEGO Fulfilment

Verzenden

Het verzenden van goederen uitbesteden? HEGO Fulfilment is uw full-service partner! Van het opslaan tot het aannemen van orders, verpakken, verzenden en retourneren, we regelen het complete logistieke proces. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar. Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

Voordelen verzenden uitbesteden

Volledige ontzorging

Voordelen verzenden uitbesteden

Het regelen van het logistieke proces voor uw webshop neemt vaak veel tijd in beslag. Kostbare tijd, die u wellicht liever ergens anders aan besteedt. Door te kiezen voor een logistieke partner voor verzending bespaart u veel tijd en geld. Geen gedoe met inpakken, vragen van klanten en het regelen van retouren, want dat doen wij.

Offerte aanvragen

Bestellingen verzenden door HEGO Fulfilment

Same-day delivery

Bestellingen verzenden door HEGO Fulfilment

Klanten worden steeds veeleisender en vragen om snelle ontvangst van bestellingen. Bij HEGO Fulfilment bieden we u daarom graag veel vrijheid in de snelheid van het verzenden. Bestellingen vóór 22.00 uur zijn vaak de volgende werkdag al in huis, maar ook same-day en avond-delivery behoren tot de opties. We werken met verschillende vervoerders zodat we de scherpste tarieven en veel vrijheid kunnen bieden.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom het verzenden van goederen voor mijn webshop uitbesteden?

Het verzenden van goederen vergt tijd en aandacht. Door dit uit te besteden aan HEGO Fulfilment, een full-service partner, kunt u zich concentreren op uw bedrijf terwijl wij het complete logistieke proces regelen, van opslag tot verzending en retourneren.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van verzending?

Door verzending uit te besteden bespaart u waardevolle tijd en geld. HEGO Fulfilment neemt de verantwoordelijkheid voor het inpakken, klantvragen en retouren, zodat u zich kunt richten op groei en verbetering van uw webshop.

Hoe snel kan HEGO Fulfilment mijn bestellingen verzenden?

Bij HEGO Fulfilment begrijpen we de vraag naar snelle verzending. We bieden diverse opties, waaronder next-day, same-day en avondlevering. Bestellingen geplaatst vóór 22.00 uur kunnen vaak al de volgende werkdag worden bezorgd.

Hoe zorgt HEGO Fulfilment voor een veilige en professionele verzending?

HEGO Fulfilment garandeert veilige verzending door gebruik te maken van stevig inpakmateriaal en duurzame opvulling. We voorzien klanten van een track & trace voor hun bestelling en nemen het retourproces over, waarbij geretourneerde producten volgens uw eisen worden verwerkt.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Verzendingen webshop orders

Veilig en professioneel

Verzendingen webshop orders

Na het verzenden van de order ontvangt uw klant een track & trace. Zo weet diegene waar hij of zij aan toe is. Wil iemand retourneren? Wij zorgen voor het juiste retour-label en verwerken de retour volgens uw eisen in het systeem. Het product wordt dan weer terug aan de voorraad toegevoegd voor een nieuwe bestelling.

Veelgestelde vragen

u verkoopt wij doen de rest verzenden uitbesteden

U verkoopt, wij doen de rest

Verzenden uitbesteden?

Uiteraard mag u van ons ook verwachten dat de verzending veilig gebeurt. We maken gebruik van stevig inpakmateriaal met duurzame opvulling. Wilt u het verzenden uitbesteden en bent u benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en vraag een vrijblijvende offerte aan bij HEGO Fulfilment.

Offerte aanvragen

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus