Express Transport

HEGO Fulfilment

Express Transport

Zoekt u naar een expert in express transport voor uw zakelijke verzendingen of snelle leveringen aan consumenten? HEGO Express Transport is uw ideale partner. Wij hanteren zowel individuele pakketten als omvangrijke zakelijke orders en pallettransporten, voor zowel B2B- als B2C-segmenten. Voor een snel, betrouwbaar en op maat gemaakte offerte voor express transportdiensten, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen Veelgestelde vragen
×

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus

express transportbehoeften

Meer ruimte, tijd & geld

Aanpassing aan uw express transportbehoeften

Elke zending is uniek en vereist een gepersonaliseerde aanpak. Daarom bieden wij op maat gemaakte express transportdiensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw pakket. Of het nu gaat om speciale afhandeling, temperatuurgevoelige goederen of oversized lading, onze flexibele service garandeert dat uw pakket de aandacht krijgt die het verdient.

Offerte aanvragen

lokale expertise

Professioneel & snel

Wereldwijde dekking, lokale expertise

Ons wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat we overal ter wereld express transport kunnen aanbieden. Tegelijkertijd zorgt onze lokale aanwezigheid ervoor dat we bekend zijn met de regionale logistieke uitdagingen en hierop kunnen inspelen. Met onze uitgebreide ervaring en kennis van zaken garanderen wij dat uw express transporten zo efficiënt en soepel mogelijk verlopen.

Offerte aanvragen

Technologie met transport

Verzending zonder zorgen

Technologie die u voorblijft

Wij maken gebruik van de laatste technologieën om onze express transportdiensten te optimaliseren. Ons geavanceerde tracking-systeem stelt u in staat om uw zending in real-time te volgen, zodat u altijd weet waar uw pakket zich bevindt. Dit biedt niet alleen gemoedsrust, maar ook de mogelijkheid om proactief te handelen mochten er onderweg veranderingen plaatsvinden.

Offerte aanvragen

Duurzaam transport

Logistiek op maat

Duurzaam en verantwoord express transport

Duurzaamheid is een kernonderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zijn toegewijd aan het verminderen van de impact van express transport op het milieu. Dit doen wij door het optimaliseren van transportroutes, het inzetten van milieuvriendelijke voertuigen en het aanbieden van CO2-neutrale verzendopties.

Neem contact op

snelheid en betrouwbaarheid

Korte communicatielijnen

Waar snelheid en betrouwbaarheid samenkomen

Kiezen voor ons betekent kiezen voor een express transportpartner die snelheid en betrouwbaarheid garandeert. Wij zorgen ervoor dat uw dringende zendingen op tijd en in perfecte staat aankomen. Ons toegewijde team staat 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat uw pakket de aandacht krijgt die het nodig heeft, van het moment van ophalen tot aan de eindbestemming.

Neem contact op

Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus