HEGO Fulfilment - Uw Logistieke Partner

Logistiek webshop uitbesteden? Dit zijn voordelen!  

×
Ga terug naar het overzicht

De logistiek van uw webshop uitbesteden? Dat biedt meerdere pluspunten! U kunt er namelijk veel voordelen mee behalen als u een betrouwbare partner in de armen neemt voor het logistieke proces. We zoomen graag wat dieper in op die voordelen, zodat u een weloverwogen beslissing maakt of logistiek webshop uitbesteden iets voor u is.   

logistiek webshop uitbesteden

Webshop logistiek hoort erbij!  

Als webshophouder heeft u tal van zaken om mee bezig te zijn. U wilt uw producten verbeteren en aan de man brengen. De onderdelen marketing en management zijn vaak de facetten die webshophouders leuk vinden. Maar dan is daar ook nog het onderdeel logistiek. Uw producten moeten tijdig bij de klant aankomen, dit bij voorkeur aan zo laag mogelijke kosten en in zo min mogelijk tijd. En daar komt webshop logistiek bij kijken. 

Waarom logistiek webshop uitbesteden? 

Logistiek webshop uitbesteden zorgt ervoor dat u meer tijd overhoudt voor overige zaken, maar dat niet alleen, want naast tijd speelt ook geld een belangrijke rol. Denk aan het goed inrichten van orderverwerkingssystemen, het op de juiste manier verpakken en verzenden, retouren behandelen en noem maar op. Ook ruimte is een factor. Als u de logistiek voor uw webshop uitbesteedt dan kunt u gebruik maken van opslagruimte van uw logistiek partner. 

Voordelen logistiek webshop uitbesteden 

  • Meer tijd overhouden voor het managen van uw webshop 
  • Meer capaciteit overhouden, want minder personeel en ruimte nodig 
  • Meer geld overhouden, logistiek webshop uitbesteden is vaak voordeliger 

Waarom is logistiek webshop uitbesteden voordeliger? 

Dat u meer tijd en ruimte overhoudt spreekt wellicht voor zich, maar hoe kan het uitbesteden van webshop logistiek voordeliger zijn? U dient immers aan uw logistiek partner te betalen voor de service.  

Wel, uiteraard kan het per bedrijf verschillen of het werkelijk voordeliger is. Als u al een goed-ingerichte logistieke afdeling in huis heeft die helemaal soepel loopt, dan is het prima om het bij het oude te houden. Maar als dat zo was dan had u mogelijk dit artikel niet zover gelezen. Dus daarom kijken we waarom u met logistiek webshop uitbesteden naast tijd en ruimte ook geld kunt besparen. 

1. U maakt gebruik van voordelige verzendtarieven 

Als u een professionele fulfilment partner kiest, dan maakt u ook gebruik van het netwerk van deze partner. Doordat een logistiek partner hier dagelijks mee bezig is (schaalvoordeel) en samenwerkingen heeft met meerdere postorderbedrijven, kan de meest voordelige verzendoptie gekozen worden. En hoewel de fulfilment partner natuurlijk ook altijd betaald krijgt voor de service die ze leveren, houdt u onder de streep in veel gevallen meer over dan wanneer u zelf het hele verzendproces moet regelen. Om nog niet te spreken over de tijd die u kwijt bent en door moet rekenen. Tijd = geld!  

2. U hoeft zelf geen ruimte te reserveren voor opslag 

Opslagruimte is niet goedkoop, en mits u zelf gigantisch veel plek over heeft, is het vaak aantrekkelijker om uw voorraad op te kunnen slaan bij een bedrijf dat u full-service biedt op logistiek gebied. U kunt dan ook gemakkelijk opschalen en afschalen. Logistiek webshop uitbesteden en goederen opslaan is op deze manier dus ook toekomstproof. 

3. U hoeft geen werknemers in te schakelen voor webshop logistiek 

U betaalt voor de service van uw logistieke partner, maar daarentegen bent u geen geld kwijt aan werknemers om het logistieke proces in goede banen te leiden. Dit vinden veel webshophouders een groot voordeel. U kunt natuurlijk ook zelf het logistieke proces regelen, maar daar heeft u vaak geen tijd voor. Bovendien verwachten veel klanten snelle verzending en u kunt niet 24/7 paraat staan. Logistiek webshop uitbesteden biedt dan ook als aanvullend voordeel dat de klanttevredenheid stijgt, omdat de verzending snel en soepel verloopt (u kiest bijvoorbeeld voor same-day delivery of avondbezorging). En tevreden klanten betekent dan vaak ook weer meer bestellingen, dus meer omzet! 

Fulfilment uitbesteden? HEGO Fulfilment! 

Nu bent u vast ook benieuwd wat de kosten zijn voor logistiek webshop uitbesteden? Bij HEGO Fulfilment zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het uit handen nemen van het complete logistieke proces en bieden we u aantrekkelijke tarieven. We vertellen u graag meer over de voordelen en de kosten op basis van uw persoonlijke situatie. 

Vragen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor logistiek webshop uitbesteden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Ga terug naar het overzicht
Hego Fulfilment locatie

Neem contact op

Snelle en professionele orderverwerking

HEGO Fulfilment helpt webshop eigenaren om hun orders snel en professioneel te verwerken. Wij nemen het volledige logistieke proces van u over, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw business. Wij bieden scherpe tarieven en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wereldwijde verzending

Voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Realtime bestelstatus